31 MAART | Promotiedagen Drenthe

31-03-20.
Locatie: DNK - Assen

Richard van Hooijdonk PD Drenthe

Promotiedagen Drenthe (PD Drenthe) is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. 31 maart 2020 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschillende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen.

De 2e editie van de PD Drenthe staat in het teken van FutureProof.

Is uw onderneming klaar voor de toekomst? Is het juiste personeel en de kennis in huis om in de toekomst succesvol te zijn, te blijven én te groeien? Welke rol speelt digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie hierin én welke kansen bieden al deze ontwikkelingen? Is uw onderneming in staat steeds verder te verduurzamen en welke voordelen biedt dit voor het bedrijf? Hoe speelt de marketingwereld in op al deze ontwikkelingen? De PD Drenthe 2020 geeft antwoord!

Meer weten over de PD Drenthe? Stel je vraag!

Futurist Richard van Hooijdonk opent 2e editie PD Drenthe

Het nieuwe decennium is nog maar net aangebroken en we staan aan de vooravond van grote veranderingen, waarbij ons leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologieën hebben impact op alles wat we gaan doen. Hier moeten wij onszelf en onze bedrijfsmodellen goed op voorbereiden én aanpassen.

Daarom is PD Drenthe ontzettend trots dat ze voor de opening op 31 maart in Assen – dit jaar in het teken van FutureProof – internationaal topspreker, trendwatcher en futurist Richard Van Hooijdonk mogen verwelkomen. Richard zal een inspirerende lezing geven over het Bedrijf van de Toekomst, zodat we dit decennium tot 2030 #FutureProof tegemoet kunnen zien!

Richard van Hooijdonk is de afgelopen jaren een graag geziene gast in diverse mediaprogramma’s van RTL nieuws, BNR nieuwsradio en De Financiele Telegraaf. Ook presenteerde hij op BNR nieuwsradio zijn eigen programma Mindshift, schreef hij het boek De Wereld van Morgen en wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan zijn nieuwste e-book ‘25 Trends voor 2020’.

Richard spreekt veelvuldig bij topbedrijven als Google, Unilever, Ahold, Ziggo, Heineken, Rabobank en op diverse (internationale) congressen. Tevens heeft hij een chip in zijn lichaam laten plaatsen, om te leven wat hij verkondigt. Een echte futurist dus!

Aanmelden

Aanmelden voor de opening is binnenkort mogelijk via www.promotiedagendrenthe.nl.
Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe