Ondersteuning door Kennispoort tijdens de coronacrisis

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Bent u op zoek naar iemand waarmee u kunt sparren of overleggen? Kennispoort Drenthe staat ook tijdens de coronacrisis voor u klaar. Op deze pagina vindt u alles wat u als ondernemer moet weten.

Landelijke regelingen en loketten

In Nederland én in de provincie Drenthe zijn er loketten geopend en maatregelingen genomen om ondernemers tijdens de coronacrisis te helpen. Kennispoort Drenthe heeft de belangrijkste punten voor u op een rij gezet.

Landelijke regelingen en loketten (KVK)

Provincie Drenthe (IBDO)

Regelingen Hoogeveen

Regelingen Hardenberg

Regelingen Coevorden

Regelingen Emmen

Ondersteuning Kennispoort Drenthe

Naast de landelijke, provinciale en gemeentelijke informatieloketten kan het zijn dat u zoekt naar aanvullende en specifiek op u gerichte ondersteuning. Het team van Kennispoort Drenthe helpt u graag. Wij staan samen met onze collega’s van Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO) digitaal voor u klaar en helpen u graag kosteloos door:

te adviseren over financiering

Met onze jarenlange kennis in de financiële sector kunnen wij u adviseren en ondersteunen bij het regelen van financiering. Denk bijvoorbeeld aan advies over regelingen die zijn opgezet voor de coronacrisis, liquiditeit of regionale fondsen om ook tijdens deze moeilijke tijden te blijven innoveren en vernieuwen. Daarnaast kunnen wij u helpen het maken van scenario-analyses, financiële plannen en prognoses.

koppelingen te maken in ons netwerk

Kennispoort Drenthe heeft een groot netwerk in Drenthe en daarbuiten. Wij kunnen u in contact brengen met andere ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen om u verder te helpen. Dit kan in de vorm zijn van advies maar ook bijvoorbeeld in de uitruil van personeel en middelen.

mee te denken en te sparren

Wij denken met u mee over de mogelijkheden en kansen van nieuwe businessmodellen, concepten en markten. We sparren samen met u op een digitale manier om van de crisis een kans te maken. Wat zijn bijvoorbeeld de ideeën, verdienmodellen of alternatieve markten waar u zich nu op kan richten?

Webinars

In samenwerking met Ik Ben Drents Ondernemer organiseren wij webinars voor ondernemers ter vervanging van onze maandelijkse masterclasses. De webinars worden opgenomen en kunnen teruggekeken worden.

Terugkijken via YouTube
Webinars Kennispoort Drenthe
Webinars Ik Ben Drents Ondernemer

Webinars worden aangekondigd via de website (agenda) en via onze social media kanalen (Facebook, Twitter en LinkedIn).

Contact

Schroom niet, wij zijn er om u verder te helpen!

Wij zijn te bereiken via 085 – 0 656 424 en info@kennispoortdrenthe.nl. Direct in contact komen met één van de innovatieadviseurs? Bel of mail Adri Wischmann, 06 111 480 55 / adri.wischmann@kennispoortdrenthe.nl of Jan Jacob Hilberdink, 06 22 98 94 95 / janjacob.hilberdink@kennispoortdrenthe.nl. Heeft u een vraag voor onze collega’s van Ik Ben Drents Ondernemer? Ook zij staan voor u klaar. Informatie van IBDO vindt u op de website www.ikbendrentsondernemer.nl.

Live

Spreekt u onze adviseurs liever live? Onze adviseurs zijn ook dagelijks bereikbaar voor videogesprekken.

Kennispoort Drenthe