Ik ga Vernieuwen

Mijn onderneming gaat een dienst of product vernieuwen? Heeft u een innovatieve dienst of product? Is er een subsidie mogelijkheid voor mijn innovatie? Waar kan ik een prototype ontwikkelen? Is er vraag naar ons product? Moet er een patent aangevraagd worden voor mijn innovatie? Bij het vernieuwen van een product of dienst bedrijf komt veel kijken. De innovatie adviseurs hebben veel ervaring in de ondernemerswereld. De adviseurs hebben al meerdere innovaties in de markt ontwikkeld en kunnen u uitstekend ondersteunen bij uw vragen.

Wij open deuren voor jou richting onze partners en eventuele partijen buiten ons netwerk. Buiten de regio Zuid en Oost Drenthe brengen wij u graag in contact met Ik ben Drents Ondernemers.

Wij ademen innovatie!

Voor al vragen over innovatie kunt u bij ons terecht. Wij geven u toegang tot onze kennis, contacten en middelen om uw vernieuwing tot een succes te maken. Wij gaan graag met u in gesprek over uw vernieuwing. Wilt u ook succesvol innoveren? Neem dan contact met ons op!

We Loves Innovation

 

Kennispoort Drenthe