Ik kan groeien.

Is uw bedrijf op het punt gekomen dat het kan groeien? Om te kunnen schalen bent u met uw bedrijf zoekend naar bijvoorbeeld financiering? Wij geloven dat delen gelijk staat aan vermenigvuldigen. Onze kennis en netwerk op het gebied van ondernemen willen wij graag met u delen.

Succes van ondernemen kent door de jaren heen vele fasen. Starten is daar één van, groeien en vernieuwen zijn weer twee hele andere fases. Het laten groeien van de onderneming kent vaak vele  ‘obstakels’. De innovatie adviseurs kunnen door de vele jaren ervaring als ondernemer u hier mee helpen. U kunt hier met uw onderneming gebruik van maken, want wij zijn volledig onafhankelijk. Wij verkopen u namelijk geen dienst, maar helpen u echt met uw groeivraagstuk. Mochten de innovatie adviseurs de vraag niet direct kunnen beantwoorden, dan wordt er binnen de partnernetwerk gezocht naar een oplossing.

Ervaringen van ondernemers

Benieuwd naar hoe wij al bestaande ondernemers hebben geholpen? Kijk eens op pagina Ervaringen van ondernemers.

Ik ben Drents Ondernemer

Buiten de regio Zuid en Oost Drenthe en de regio Hardenberg brengen wij u graag in contact met Ik  ben Drents Ondernemer. 

Hulp nodig?

Wilt u bespreken of wij u kunnen helpen in de groei van uw bedrijf? Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek. Neem dan contact op met een van de innovatie adviseurs.

Kennispoort Drenthe