Masterclass Creatieve manieren om de juiste mensen voor uw bedrijf te vinden!

14-05, 15:30 uur tot 19:00 uur.
Locatie: Intergas Verwarming B.V., Europark Allee 2, 7742 NA Coevorden

Een groot deel van de bedrijven in onze regio hebben een gezamenlijk probleem: het valt niet mee personeel te vinden. Dit tekort aan goede arbeidskrachten begint langzaam op een niveau te komen dat het de groei van de bedrijven begint te hinderen. De orders zijn er, potentiële klanten melden zich aan de poort maar de menskracht ontbreekt om deze klanten te kunnen bedienen.

Hoe kom je aan goed personeel? de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Heden ten dage is een (online)advertentie plaatsen en er maar het beste van hopen niet meer voldoende. Rutger van Drongelen is een man die op creatieve wijze de juiste mensen weet te vinden. Hij gebruikt socialmedia, filmpjes en vele andere gereedschappen om kandidaten te lokaliseren. Zijn jarenlange ervaring gebruikt hij om zelfs de moeilijkste vacatures te vullen met waardevolle mensen die bedrijven stappen vooruit helpen.

De kennis en ervaring die hij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd gaat hij met ons delen op dinsdag 14 mei 16:00 bij Intergas in Coevorden.

Schrijf u in voor deze gratis Masterclass van Kennispoort Drenthe.

Aanmelden Masterclass Personeel en Opleiding

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe