Ondernemersspreekuur 16 april

Goede raad is niet duur!

De partners en experts van het ondernemersspreekuur hebben hun beste coronacrisis-tips verzameld over financiën, recht opleiding etc. Carmen Kuhl (Rabobank Emmen) geeft banktips. Denise de Jong van Yspeert gaat in Juridische zaken. Vanuit Kennispoort Drenthe deelt Jan Jacob Hilberdink zijn tips over opleidingen en remote werken. Leon van Nisselroy heeft het over ‘how to move to digital’ en de Gemeente Emmen geeft gemeentelijke tips. De webinar wordt gefaciliteerd door Adri Wischmann.

www.youtube.com/watch?v=05XcmXxI4WQ

Links
Door Jan Jacob Hilberdink genoemde links naar websites:
www.werkveilig.nl/actie • www.bol360.nl/livesessie-werkwerken-met-microsoft-teams • www.denoudeninformatiebeveiliging.nl en het online veiligheidsseminar van Jochen den Ouden: www.youtube.com/watch?v=UAPPVAZU7s

De contactgegevens van alle sprekers staan in de video (tijdsindex 38:00). 

Wilt u de sheets van het spreekuur ontvangen of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze adviseurs of stuur een mail naar info@kennispoortdrenthe.nl.

Partners Ondernemersspreekuur
Het ondernemersspreekuurteam is een samenwerking tussen Growing Emmen, Rabobank Emmen, Yspeert Advocaten, Kennispoort Drenthe, gemeente Emmen en Kroese Wevers. Deze partijen hebben gezien dat er een gebrek aan (kosteloze) informatievoorziening is voor ondernemers met specifieke vragen, en hebben besloten hun kennis op deze manier kosteloos aan ondernemers ter beschikking te stellen. 

< Terug 

Kennispoort Drenthe