Ik ben een Startup.

Bent u een startende ondernemer? Heeft u een vernieuwend en kansrijk concept? Heeft u ook ondersteuning nodig bij uw startup? Wij zijn een kennisplaats voor starters en wij bieden een kweekvijver voor ondernemend talent. Door onze jarenlange ondernemerservaring en ons partnernetwerk is het voor ons mogelijk om starters te helpen met al hun vragen.

Wilt u slagen met je onderneming? Ga dan eens vrijblijvend in gesprek met een van onze innovatie adviseurs.

Ondernemersfabriek Drenthe

Onze innovatie adviseurs kunnen u als ondernemer in contact brengen met onze partner Ondernemersfabriek Drenthe (OFD). Binnen het programma van de OFD kunt u profiteren van de inspiratie en kennis van een groot netwerk en andere ondernemers, workshops, kennissessies en coaching. U krijgt hierbij alle kansen om met uw onderneming te laten accelereren.

Startup evenement Young Business Award

Young Business Award

Het doel van de stichting Young Business Award is om het klimaat voor start-ups in Noord-Nederland te stimuleren. De stichting biedt start-ups uit (Noord-)Nederland een podium dat ze verdienen. Jaarlijks reikt de stichting Young Business Award de onderscheiding Young Business Award uit. Daarnaast werkt de Young Business Award zeer nauw samen met verschillende partners met als doel het startersklimaat te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.youngbusinessaward.com.

Kennispoort Drenthe