Team Kennispoort Drenthe.

Het team van Kennispoort Drenthe staat garant voor een goede ondersteuning voor u als ondernemer in de regio Zuid en Oost Drenthe en regio Hardenberg die wil werken aan innovatief en grensverleggend ondernemerschap. Dit doen ze door o.a. het beantwoorden van uw ondernemersvraag, maar ook door leggen van verbindingen en het organiseren van inspirerende netwerkbijeenkomsten.

Heeft u een ondernemersvraag?

Met onze innovatie adviseurs zijn binnen het team van Kennispoort Drenthe het eerste aanspreekpunt voor de ondernemer. Zij zijn de schakel tussen kans en succes. Zij begeleiden graag uw ondernemersvraag en geven ondersteuning bij het opzetten van innovatie-, valorisatie- en onderzoeksprojecten. U neemt het initiatief, de innovatie adviseurs geven advies en ondersteuning.

Adri Wischmann en Jan Jacob Hilberdink

Wie is Adri Wischmann?

Ik heb reeds meer dan 30 jaar ondernemers-ervaring en een grote passie voor IT en techniek. In het huidige tijdperk waar termen als: Digitalisering, Smart Industry, Big Data, Circulair Ondernemen, Energie-transistie, Blockchain, Internet-of-Things, etc. om je oren vliegen help ik ondernemers graag een stuk verder op hun pad naar de toekomst. Heeft U gerichte vragen, wilt u een klankbord of gewoon eens sparren?

Bel 06 – 11 14 80 55 of stuur een e-mail.

Wie is Jan Jacob Hilberdink?

Als ondernemerskind ben ik opgegroeid in ons familiebedrijf en actief geweest op het gebied van sport, recreatie, horeca en gezondheid. Later ben ik overgestapt naar automatisering, design en softwareontwikkeling. Vervolgens heb ik bedrijven ondersteund met hun internationale business development en als manager en consultant heb ik mij gericht op ondersteuning van innovatieve starters en groeiers.

Ik heb veel ervaring opgedaan met EU projecten en heb een grote belangstelling voor zakendoen in de voormalige Oostblok landen (ook in de Baltische Staten en de Balkan). Als expert bij EBN.eu ben ik steeds geïnformeerd over de jongste innovatie ontwikkelingen en beschik ik over een wereldwijd netwerk.

Speciale interessegebieden zijn voor mij risicomanagement, projectmanagement, de verticale integratie binnen het onderwijs en de connectie van onderwijs met bedrijven. Ik houd van dynamiek en snel schakelen en ben daarom wars van bureaucratie en een overvloed aan regels en procedures.

Door mijn veelzijdige achtergrond, mijn masteropleiding in Engeland en ruime ervaring in het adviseren van starters en groeiers, is de huidige functie als innovatieadviseur mij op het lijf geschreven. Ondernemen is mijn passie en innovatie mijn drijfveer! Vertrouwen, verbinden en enthousiasmeren kenmerken mijn werkwijze.

Bel 06 -22 98 94 95 of stuur een e-mail.

De rol van de kennismakelaar 

Naast de innovatie adviseurs bevat het team ook kennismakelaars. Wanneer de innovatie adviseur een mogelijkheid ziet om de vraag binnen een van de onderwijsinstellingen te kunnen beantwoorden zal de vraag via de kennismakelaar in het onderwijs gebracht worden. De kennismakelaars van Kennispoort Drenthe zijn Robert Dreier (NHL Stenden Hogeschool), Jacob Kappen (Drenthe College) en Gerard Krikken (Alfa-college).

Zoekt u naar verbinding en netwerken?

Ons team ondersteunt u graag in al u vragen over starten, laten groeien of vernieuwen van uw onderneming. U kunt ons ook ontmoeten tijdens ons eigen georganiseerde evenementen of op één van de evenementen in de regio. Houd daarom onze agenda in de gaten voor de laatste evenementen. Heeft u vragen of wilt u graag met één van onze innovatie adviseurs in contact komen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Kennispoort Drenthe