1 JULI | Tijd voor een nieuw begin

In 2015 is Kennispoort Drenthe in zijn huidige vorm opgericht voor ondernemers uit de Dutch Techzone met als doel dienstverlening te bieden aan ondernemers met groei- en innovatieambitie. De afgelopen jaren heeft Kennispoort Drenthe, met ondersteuning van de DTZ gemeenten en de Provincie Drenthe, veel organisaties verder kunnen helpen in de vorm van advies, kennissessies, netwerkmogelijkheden en meer.

Als twee aparte partijen zijn Kennispoort Drenthe en Ik Ben Drents Ondernemer de afgelopen jaren veel gegroeid en steeds meer gaan samenwerken. Door gezamenlijk masterclasses te organiseren, een gezamenlijk netwerk op te bouwen en ondernemers in heel Drenthe te ondersteunen is de samenvoeging een logische vervolgstap.

Vanaf morgen (1 juli) gaat Kennispoort samen met Ik Ben Drents Ondernemer. Als ondernemer kunt u gebruik blijven maken van de dienstverlening die u gewend bent. Ook blijft de dienstverlening van de Drentse kennisinstellingen (Alfa College, Drenthe College en NHL Stenden Emmen) via dit programma beschikbaar. Wij blijven u bijstaan met raad en daad onder de ‘pijl’ van Ik Ben Drents Ondernemer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ik Ben Drents Ondernemer door te bellen met 0592 365 515 of te mailen naar info@ikbendrentsondernemer.nl.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen, nieuws en evenementen in Drenthe gericht op ondernemerschap? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Ik Ben Drents Ondernemer.

Inschrijven

← terug naar home

Kennispoort Drenthe