Hoe en wat?

Kennispoort Drenthe is een onafhankelijke organisatie, ontstaan uit de wens om ondernemend Zuidoost-Drenthe beter op de kaart te zetten. Ondernemers kunnen geheel kosteloos bij Kennispoort Drenthe terecht. Heeft u als ondernemer een vraag voor ons, dan wordt u geholpen door onze innovatieadviseurs. Zij gaan bekijken hoe zij u verder kunnen helpen.

De aanpak is simpel: als u contact opneemt met Kennispoort Drenthe, dan maken we  door middel van in een persoonlijk gesprek een inventarisatie. Wat is de precieze vraag? Waar is behoefte aan? Waar zitten de (eventuele) knelpunten? Betreft dit knelpunt een tekort aan kennis, problematische regelgeving, een ontbrekende vergunning of een financieel gat?

De volgende stap is het kijken naar vinden van een oplossing. Meestal kan onze innovatieadviseur dankzij jarenlange kennis en ervaring direct al een oplossing bieden. Bij complexere vraagstukken kunnen we u koppelen aan een kennisinstelling. Dit doen onze zogenoemde kennismakelaars die verbonden zijn met NHL Stenden Hogeschool, Alfa College en Drenthe College. Ook behoort het verbinden met andere ondernemers, instanties of partijen binnen en buiten de regio tot de mogelijkheden.

Voor elke vraag vinden wij een passende oplossing! Neem gerust contact met ons op.

Kennispoort Drenthe