Wij ondersteunen ondernemers

Kennispoort Drenthe is er voor u als ondernemer. Wij ondersteunen samen met onze partners ondernemers met het starten, laten groeien en het vernieuwen van hun bedrijf. U heeft via ons toegang tot alle kennis, contacten en middelen die de regio te bieden heeft. Wij openen deuren voor ondernemers!

Onze innovatie adviseurs hebben vele jaren ervaring als ondernemer. Hierdoor kunnen zij zowel startende ondernemers als ervaren ondernemer helpen in de verschillende fases van ondernemen.

Antwoord op ondernemersvragen

Kennispoort Drenthe is het middelpunt binnen de triple helix. Dit bestaat uit ondernemers, overheid en onderwijs. Wij geven antwoord op vragen van ondernemers. Denk hierbij aan vragen over starten, laten groeien of het vernieuwen van een bedrijf. Onze innovatie adviseurs gaan met de ondernemer in gesprek om te achterhalen wat de vraag exact is. De innovatie adviseur beoordeeld of hij/zij hierin zelf kan ondersteunen of dat de vraag beantwoord kan worden binnen ons partnernetwerk. Soms zijn wij een klankbord en sparringpartner, soms financieel adviseur en mocht er wat technische kennis nodig zijn dan weten we die in ons partnernetwerk te vinden.

Voorbeeld:

Een bedrijf wil voor een nieuw product lancering een marktonderzoek uit laten voeren. Dan gaat de innovatie adviseur met een van de partner onderwijsinstelling in gesprek. De studenten van bijvoorbeeld Stenden Hogeschool voeren het onderzoek uit. Het onderzoek wordt door docenten beoordeeld op kwaliteit.

Heeft u ondersteuning nodig bij het ondernemen?

Heeft u ondersteuning nodig bij het ondernemen en zoekt hierbij naar een betrouwbare partner? Of wilt u kennismaken met een van de innovatie adviseurs van Kennispoort Drenthe? Neem dan contact op door een van onze Kennispoort Drenthe innovatie adviseurs te benaderen of onze partner adviseurs van Ik ben Drents Ondernemer.

Kennispoort Drenthe