Partners van Kennispoort Drenthe

De partners van Kennispoort Drenthe maken het bestaan van onze organisatie mogelijk. Hierdoor kunnen wij de ondernemers in de regio ondersteunen. De ondernemers kunnen bij ons terecht met vragen over het starten, laten groeien en vernieuwen van hun bedrijf. Samen met onze partners open wij deuren voor ondernemers! Samen zorgen wij ervoor dat u de ondernemer toegang heeft tot alle kennis, contacten en middelen die de regio te bieden heeft.

Wie zijn onze partners?

Onze partners bevinden zich binnen de triple helix van ondernemers, overheid en onderwijs. Wij kunnen op deze wijze de vragen van de ondernemer beantwoorden. De ondernemer staat in dit geval altijd centraal. Mochten wij de vraag niet zelf of binnen ons partnernetwerk kunnen beantwoorden, dan zoeken wij buiten dit netwerk naar de oplossing. Heeft u ook ervaring of kennis te delen met startende, groeiende of vernieuwende bedrijven? Wij zijn hierom altijd opzoek naar nieuwe partners die ons kunnen ondersteunen. Wilt u weten waarom deze partners ons ondersteunen? Vindt u het ook van belang dat ondernemers alle handvatten krijgen om te starten, te groeien en te vernieuwen? Wij gaan graag met u in gesprek om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Neem dan gerust contact op met een van onze innovatieadviseurs!

Ondernemersverenigingen

Om in contact te blijven met de verschillende bedrijven in de regio hebben wij contact met de ondernemersverenigingen. Samen met de ondernemersverenigingen bieden wij de ondernemers een platform voor al hun ondernemersvragen. Wilt u meer informatie over de verenigingen, dan kunt u op de logo’s klikken.

Bent u misschien lid van een hieronder niet weergegeven ondernemersvereniging? Wilt u toch met ons in verbinding zijn of heeft u vragen? Wij komen graag met u in contact en voegen uw vereniging daarna toe aan de lijst. U kunt contact opnemen met een van onze innovatieadviseurs . 

Kennispoort Drenthe