Jan Jacob Hilberdink

“Als ondernemerskind ben ik opgegroeid in ons familiebedrijf en actief geweest op het gebied van sport, recreatie, horeca en gezondheid. Later ben ik overgestapt naar automatisering, design en softwareontwikkeling. Vervolgens heb ik bedrijven ondersteund met hun internationale business development en als manager en consultant heb ik mij gericht op ondersteuning van innovatieve starters en groeiers.

Ik heb veel ervaring opgedaan met EU projecten en heb een grote belangstelling voor zakendoen in de voormalige Oostblok landen (ook in de Baltische Staten en de Balkan). Als expert bij EBN.eu ben ik steeds geïnformeerd over de jongste innovatie ontwikkelingen en beschik ik over een wereldwijd netwerk.

Speciale interessegebieden zijn voor mij risicomanagement, projectmanagement, de verticale integratie binnen het onderwijs en de connectie van onderwijs met bedrijven. Ik houd van dynamiek en snel schakelen en ben daarom wars van bureaucratie en een overvloed aan regels en procedures.

Door mijn veelzijdige achtergrond, mijn masteropleiding in Engeland en ruime ervaring in het adviseren van starters en groeiers, is de huidige functie als innovatieadviseur mij op het lijf geschreven. Ondernemen is mijn passie en innovatie mijn drijfveer! Vertrouwen, verbinden en enthousiasmeren kenmerken mijn werkwijze.”

Ik ben Jan Jacob Hilberdink, innovatieadviseur

janjacob@ikbendrentsondernemer.nl

< Terug

Kennispoort Drenthe