21 MEI | Digitale ondernemerstafels

21-05-20, 8.30 uur.
Locatie: Online

Kennis en ervaring uitwisselen via de Digitale Ondernemerstafels

Dat ondernemers veel van elkaar kunnen leren geldt ook in deze periode. Of misschien wel juist in deze coronacrisis. Juist nu is het belangrijk om vooruit te kijken, want stilzitten is geen oplossing. Daarom organiseert Ik Ben Drents Ondernemer ‘de digitale ondernemerstafels’.

Aan deze digitale ondernemerstafels biedt Ik Ben Drents Ondernemer wekelijks de gelegenheid aan ondernemers om elkaar virtueel te ontmoeten. Tijdens deze meetings kan kennis en ervaring met elkaar gedeeld worden. Kennis en ervaring op alle terreinen waar je als ondernemer ook in deze periode mee geconfronteerd wordt.

De digitale ondernemerstafels duren één tot anderhalf uur en starten elke donderdagochtend om 08.30 uur. Er is plaats voor maximaal tien ondernemers ‘aan tafel’. U kunt kiezen om met ondernemers uit uw eigen sector te sparren of juist met ondernemers uit andere sectoren.

De digitale ondernemerstafels lopen via het platform Jitsi Meet. Hiermee kun je zowel met je smartphone, laptop of tablet deelnemen. Wij creëren een digitale ruimte waar we samenkomen. Deelname aan de digitale ondernemerstafels is gratis, maar wij verwachten van de deelnemers wel inbreng van kennis en ervaring. Zo kunnen alle deelnemers van elkaar profiteren. Tijdens elke ondernemerstafel treedt één van de ondernemers op als gastheer en vertelt over zijn of haar bedrijf.

Geïnteresseerd? Klik hier

 

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe