21 NOVEMBER | Impact Lunch

21-11-19, 12.00 - 14.30 uur.
Locatie: Growing Emmen

Na het succes van de eerste Impactlunch op 4 juli bij Drentea bundelen Impact Noord, Ik Ben Drents Ondernemer (en Kennispoort Drenthe) opnieuw de krachten in Emmen voor een tweede Impactlunch. Dit keer met als onderwerp: Sociaal Lokaal – impact maken dichtbij huis. We zijn te gast bij Growing Emmen. De impact lunch is onderdeel van de Impact Days in de gemeente Emmen.

Sociaal Lokaal – impact maken dichtbij huis
We kennen allemaal de voorbeelden van Tony’s Chocolonely, Mud Jeans en andere impact-ondernemers die de wereld willen veranderen. Maar de wereld veranderen – dat begint al om de hoek. Hoe kun je als ondernemer in Emmen socialer inkopen? Hoe haal je meer uit al het goede wat er al in Drenthe gebeurt? En hoe kunnen Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer hierbij helpen?

De opzet van deze bijeenkomst is een netwerklunch. Impact Noord en IBDO zullen een korte inleiding verzorgen. Daarna zullen bezoekers van de lunch allemaal de gelegenheid krijgen zichzelf en hun bedrijf of organisatie kort voor te stellen en over genoemd thema met elkaar in gesprek te gaan, onder leiding van Jan Willem Wennekes en Floortje van Aken. De bijeenkomst biedt volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken en zaken te doen!

Programma
12:00     Inloop

12:15     Korte opening door Impact Noord en Ik Ben Drents Ondernemer

12:30     Speeddate/netwerken in 2 – 3 kleinere groepen: voorstelronde en uitwisseling

13:00     Uitwisseling tussen de groepen

13:15     Hoe kunnen IBDO en Impact Noord verder helpen?

13:30     Uitgebreid gelegenheid om te netwerken en te lunchen

14:30     Einde bijeenkomst (en aanvang workshop bij Toolbox)

Locatie
Plaats: Growing Emmen (Baander 4, 7811 HJ Emmen)

Aanmelden
Deelname aan de lunch is gratis maar aanmelding is en verband met de catering wel verplicht. Uw aanmelding moet uiterlijk maandagmiddag 18 november bij ons binnen zijn.

Aanmelden

In samenwerking met
Growing Emmen, Ik Ben Drents Ondernemer, Impact Noord, Gemeente Emmen en Kennispoort Drenthe

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe