23 JANUARI | Workshop Klantreis in kaart (Ondernemersfabriek)

23-01-20, 13.30 - 17.00 uur.
Locatie: Emmen

Wilt u weten hoe u op een eenvoudige manier de ideale klantreis in kaart brengt, waarmee u klanten weet te vinden, boeien en binden? Doe dan mee aan de workshop ‘Klantreis in kaart’

In één middag leert u:

  • Hoe u uw eerste klantreis in kaart brengt;
  • Hoe u de inzichten van klanten vertaalt naar waarde voor uw klanten;
  • Hoe u die waarde vervolgens overbrengt aan uw bestaande en nieuwe klanten;
  • Om daarmee omzet te realiseren.

“Een goed ingerichte klantreis leidt tot meer klantwaarde en een beter rendement. Dat is bewezen in de USA, de Golfstaten en in grote delen van Azië. In Europa blijven we nog achter, maar daar kunt u nu het verschil gaan maken! Schrijf u in voor de sessie van Ben Vloon en leer in drie uur en een beetje van hem en veel van elkaar hoe u in 5 stappen succesvol een klantreis in beeld brengt. Wat u leert kunt u de volgende dag gelijk inzetten! Voor de eerste 12 inschrijvers ligt er aan het einde van de sessie een gratis “Crowd and Company Starterkit klaar!”

Inhoud van de workshop

13.00 – 13.30 De wereldberoemde presentatie ‘Voorbeelden uit de praktijk”

13.30 – 14.00 De theorie. Klantreizen bestaan al sinds er … klanten zijn. Onze zakencultuur gaat uit van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Maar is dat ook zo? En hoe blijft u lekker gewoon doen, maar kunt u toch het verschil maken? Hoe komt u van die ambitie tot realisatie?

14.00 – 16.00 Zelf oefenen. Fietsen met zijwieltjes, zwemmen met bandjes. Hoe werkt dat? een Klantreis definiëren? Welke 5 stappen zet u om te komen tot nieuwe inzichten waarmee u vervolgens aan de slag kunt om te verbeteren? In teams gaat u samen aan de slag om één van uw eigen situaties in beeld te brengen.

16.00 – 16.30 Delen! Wat heeft u geleerd, wat zou u nog willen leren en hoe gaat u dat realiseren?

Aanmelden

Deze sessie is ook toegankelijk voor ondernemers buiten de OndernemersFabriek. De kosten voor deelname bedragen € 75,- exclusief BTW.

Opgeven kan door te mailen naar emmen@ondernemersfabriekdrenthe.nl onder vermelding van “Klantreis”.

Tijdens de sessie worden foto’s gemaakt en gedeeld op social media. Heeft u hier bezwaar tegen? Laat het ons dan voorafgaande aan de sessie even weten.

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe