26 MEI | Webinar: Eerste hulp bij Digitalisering

26-05-20, 15.30 - 17.00 uur.
Locatie: Online

In deze tijd wordt het des te meer duidelijk hoe belangrijk digitalisering is. Daarom organiseert Ik ben Drents Ondernemer op 26 mei van 15:30-17:00 een Webinar over digitalisering. Bent u benieuwd wat u kunt doen om uw bedrijf meer digitaal te maken? Meld u dan aan!

De Webinar wordt geopend door Thijs Broekhuizen van de Rijksuniversiteit Groningen. Thijs zal vertellen over het digitaliseren van bedrijven. In deze Webinar zullen ook een aantal Drentse ondernemers hun eerste ervaringen op het gebied van digitalisering toelichten. Natuurlijk zullen er ook een aantal van onze digitale vrijwilligers zijn die u kunnen helpen bij de eerste stappen van digitalisering.

Tijdens deze Webinar is er ook ruimte om vragen te stellen. Aan de hand van de vragen die binnenkomen, zullen wij inventariseren waar ondernemers behoefte aan hebben op het gebied van digitalisering. Aan de hand van deze inventarisatie zullen wij onze volgende digitaliseringswebinars vormgeven.

Naast dit Webinar organiseren wij ook een digitaliseringstraject voor ondernemers. Kunt u hulp gebruiken met digitalisering in deze tijd? Het team van digitaal vrijwilligers van Ik ben Drents Ondernemer staat voor u klaar om u (gratis) te helpen. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen met het uitzoeken van welk webinar voor uw bedrijf het handigst is of kunnen u helpen met het opzetten van een website. Lees hier meer over ons digitaliseringstraject van Ik Ben Drents Ondernemer.

Dit Webinar vindt plaats op dinsdag 26 mei om 15.30 uur. Deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld u daarom op tijd aan. Wilt u dat uw vraag behandeld wordt tijdens de Webinar? Stuur dan uw vraag in vóór uiterlijk vrijdag 22 mei. Aanmelden? Klik hier

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe