28 MEI | SpeakUP

28-05-20, 19.15 - 20.35 uur.
Locatie: Online

SpeakUP! Inspirerende ondernemers pakken het (online) podium!

Op 28 mei vindt (online) de 3e editie van het succesvolle SpeakUP van Ik Ben Drents Ondernemer plaats!
De OndernemersFabriek Drenthe zet, met het concept á la collegetour, gedreven ondernemers uit Drenthe in de spotlights. Met de kans om al u vragen te stellen aan ondernemers.

Niet alleen luistert u naar verhalen die u kunnen inspireren, er is muziek om naar te luisteren, u maakt kennis met de andere mensen in de ‘zaal’ én er is een optie om een borrelbox te bestellen. (Daarover hieronder meer). Kortom: inspirerende verhalen, muziek en een enthousiast netwerk en dat alles online!

Programma
19:15 – Ontvangst online met muziek
19:30 – Opening SpeakUP!
19:35 – SpeakUP! story Maarten Overeem
20:00 – Pauze met muziek en mogelijkheid online ontmoetingen
20:10 – SpeakUP! story Lorenz Striethouldt
20:35 – Afsluiting SpeakUP! en mogelijkheid online ontmoetingen

De sprekers
Maarten Overeem (Cleverdesk, Idee101) en Lorenz Striethouldt (Striethouldt Catering, Handenwassen.nl) delen hun kijk op ondernemen in tijden van Corona. Want tijdens SpeakUP! zijn juist de verhalen over de persoon achter het bedrijf belangrijk. Wat drijft ze? Hoe zag de aanloop tot een succesvol bedrijf eruit en hoe dealen ze met de crisis? Is de toekomst nog hetzelfde als dat ze een half jaar geleden dachten?

Geïnteresseerd?
Meld u via de website van Ik Ben Drents Ondernemer. Er zijn een beperkt aantal digitale plekken, dus wees er snel bij! In de week voor het event wordt er een ‘toegangskaart’ thuis bezorgd met daarop alle instructies. Zo krijgt u toch nog een beetje het gevoel van een reallife event.

Aanmelden
Klik hier

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe