3 MAART | Workshop Presenteren (Ondernemersfabriek)

03-03-20, 13.00 - 17.00 uur.
Locatie: Hoogeveen

Het opwekken van een krachtige indruk

De perfecte indruk opwekken tijdens een pitch is een combinatie van inhoud, verrassing en sympathie. Tijdens de pitchtraining door Gijs Nillessen leert deze elementen dan ook toe te passen in een relatief kort verhaal. U krijgt naast inzicht in korte verhalen ook veel inzicht in uw eigen overtuigingen.

Er is geen beter visitekaartje dan een perfecte pitch! Van een krachtige elevator pitch tot een overtuigende sales pitch; na deze workshop bent u in staat om uw verhaal kort en krachtig uit te dragen.

De ruggengraat van uw presentatie

Een goede pitch is de ruggengraat van uw presentatie. Het stelt u in staat om uw verhaal kort en krachtig binnen een paar minuten uit te dragen aan uw publiek. Hiervoor is het noodzakelijk dat u de hoofdzaken van de bijzaken weet te scheiden. Tijdens de pitchtraining leert u hoe u dit op een heldere manier kunt doen. U bent na de workshop in staat om de kern van uw verhaal er uit te pikken en deze kern op een heldere en aantrekkelijke manier aan uw publiek te presenteren!

Zelfs wanneer u geen pitch hoeft te geven, heeft een pitchtraining een grote meerwaarde als het gaat om het verbeteren van uw presentatievaardigheden. De basis van een sterke presentatie ligt namelijk ten grondslag bij de pitchtraining. Alle keuzes die u tijdens een presentatie van een half uur maakt, maakt u namelijk ook in een pitch van slechts enkele minuten. Een pitch dwingt u om u te focussen op uw doel en uw publiek; u wordt gedwongen om de kern te pakken.

Aanmelden

Deze sessie is ook toegankelijk voor ondernemers buiten de OndernemersFabriek. De kosten voor deelname bedragen € 75,- exclusief BTW.
Opgeven kan door te mailen naar emmen@ondernemersfabriekdrenthe.nl onder vermelding van “Presenteren”.
Tijdens de sessie worden foto’s gemaakt en gedeeld op social media. Heeft u hier bezwaar tegen? Laat het ons van te voren even weten, dan kunnen we er rekening mee houden.

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe