4 FEBRUARI | Masterclass Circulaire Economie

04-02-20, 15.30 - 19.00 uur.
Locatie: Area Reiniging - Columbusstraat 25, Emmen

Circulaire economie

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert Kennispoort Drenthe een gratis masterclass voor ondernemers uit de regio. De onderwerpen van de masterclasses worden bepaald aan de hand van actualiteiten en trends of vanuit de vraag van ondernemers. Op 4 februari 2020 trappen we af met de Masterclass Circulaire Economie.

Goed zijn voor onze planeet en onszelf en tegelijkertijd geld verdienen? Tijdens de Masterclass Circulaire Economie gaan we het onder andere hebben over duurzaamheid en het hergebruik van goederen en reststromen.

Denkt u met uw bedrijf de komende jaren stappen te gaan maken op het gebied van circulair ondernemen? Schrijf u dan gratis in voor deze Masterclass en laat u inspireren door collega-ondernemers. Luister naar hun verhalen en leer van de ervaringen die ze met u willen delen.

Programma

15.30 tot 19.00 uur. Halverwege de Masterclass kunt u genieten van verse pizza’s tijdens de welbekende PizzaPauze. De sprekers worden later in januari bekend gemaakt.

Locatie

De Masterclass vindt plaats bij Area Reiniging in Emmen. Tijdens de Masterclass nemen wij alle deelnemers mee tijdens een rondleiding over het terrein van de organisatie, waarbij zij laten zien wat er in afval zit en wat er met afval gedaan kan worden.

“Afval bestaat uit veel waardevolle grondstoffen. Area ziet het als haar missie om gemeenten, bewoners en bedrijven te helpen al die waardevolle grondstoffen terug te winnen. Meer recycling leidt tot kostenvermindering, een schone, groene omgeving en nieuwe bedrijvigheid en banen in de regio.” Missie Area

Deelname aan de masterclass is GRATIS!

Aanmelden Masterclass Circulaire Economie

 

 

 

Benieuwd welke masterclasses wij nog meer organiseren in 2020? Kijk in onze agenda en meld je alvast aan! Aanmelden is verplicht i.v.m. het aantal plaatsen en de catering.

Masterclasses van Kennispoort Drenthe zijn gratis en toegankelijk voor alle ondernemers uit de regio. 

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe