Brexit Bijeenkomst

12-03-19, 17:30 uur tot 19:30 uur.
Locatie: Rein Advocaten, Zwedenlaan 20, 9403 DE Assen

Op 30 maart 2019 stapt er voor het eerst een land uit de EU. Dit zal vergaande gevolgen hebben voor de handel met het Verenigd Koninkrijk. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Heeft u nagedacht over de gevolgen van de Brexit voor uw onderneming? En wilt u weten hoe u zich goed kunt voorbereiden op de Brexit? Onze partner Ik ben Drents Ondernemer organiseert op dinsdag 12 maart een informatieve en interactieve Brexit-bijeenkomst, exclusief voor zakelijke relaties.

Tîjdens de Brexit bijeenkomst geven Auke Doornbosch en Paul Suk van Rein Advocaten en Adviseurs u tips voor contracten, aansprakelijkheid en IE-rechten, vervolgens praat Johan Kuper, voormalig directeur/eigenaar van de Kuper Douaneservicegroep u bij over douaneformaliteiten. Aansluitend vertelt Michiel Bregman van Scania Logistics Netherlands B.V. over hoe een bedrijf dat veel zaken doet met het Verenigd Koninkrijk zich voorbereid op de Brexit. Kortom, een inspirerende avond vol boeiende onderwerpen!

Programma

17.30 uur
Ontvangst met buffet

18.00 uur
Aanvang programma met de presentaties:

“Brexit: business or no business” door Rein Advocaten en Adviseurs

“Brexit: het VK uit de douane-unie en dan?” door een douanespecialist

“Brexit-voorbereiding in de praktijk” door Scania Logistics Netherlands B.V.

19.30 uur
Afsluiting & gelegenheid tot napraten

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hieronder tot 8 maart.
Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via https://ikbendrentsondernemer.nl/agenda/brexit-bijeenkomst/

 

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe