Growing Emmen start Het Ondernemersspreekuur

Voor antwoorden die u op internet niet vindt.

U bent ondernemer of wilt starten met uw eigen bedrijf. Grote kans dat u veel op internet zit om allerlei antwoorden te vinden. Maar is het niet veel fijner om gewoon iemand te spreken die u verder helpt?

Als startend ondernemer wilt u misschien meer weten over het opzetten van een boekhouding, het maken van algemene voorwaarden of over hoe u klanten vindt en bindt. Als u al een aantal jaren onderneemt wilt u misschien meer weten over financieringen, subsidiemogelijkheden, exporteren of over personeel. Kom dan naar het gratis ondernemersspreekuur!

Wanneer
Vanaf donderdag 14 november 2019 kunt u elke donderdag tussen 9 en 10 uur terecht bij Het Ondernemersspreekuur bij Growing Emmen aan de Baander 4 in Emmen-Centrum. Het ondernemerspreekuur-team staat u graag te woord. Dit team probeert uw vraag meteen te beantwoorden. Mocht uw vraag meer tijd nodig hebben om te beantwoorden, neemt het team uw vraag in behandeling. Mocht uw vraag niet beantwoord kunnen worden door het team, zullen zij uw vraag doorzetten aan één van de overige specialisten die zijn verbonden aan het ondernemersspreekuur.

Gratis
Een vraag stellen aan het ondernemersspreekuurteam kost niets. De antwoorden zullen in veel gevallen ook gratis zijn. Als er wel kosten aan het antwoord verbonden zijn, bijvoorbeeld omdat uw vraag meer tijd in beslag neemt of nader uitgezocht moet worden, zal dit van te voren duidelijk met u worden gecommuniceerd en is er altijd de keuze af te zien van de dienstverlening.

Samenwerking
Het ondernemersspreekuurteam is een samenwerking tussen Growing Emmen, Rabobank Emmen, Yspeert Advocaten, Kennispoort Drenthe, Gemeente Emmen en de OndernemersFabriek Drenthe. Deze partijen hebben gezien dat er een gebrek aan (kosteloze) informatievoorziening is voor ondernemers met specifieke vragen, en hebben besloten hun kennis op deze manier kosteloos aan ondernemers ter beschikking te stellen.

Aanmelden
Het ondernemersspreekuur heeft een vrij inloop. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Kennispoort Drenthe