MAATREGELEN CORONAVIRUS | Kennispoort staat voor u klaar!

Beste ondernemer,

Ook Kennispoort Drenthe heeft i.v.m. het Coronavirus maatregelen moeten treffen. Omdat wij u goed willen informeren maar toch voor u klaar willen staan hebben wij een aantal dingen op een rij gezet.

Bereikbaarheid
Kennispoort Drenthe volgt de regels van het RIVM. Dat betekent dat wij niet fysiek aanwezig zijn op kantoor tot nader order. Onze innovatieadviseurs zijn telefonisch en via de mail te bereiken.

Adri Wischmann, 06 11 14 80 55 / adri.wischmann@kennispoortdrenthe.nl
Jan Jacob Hilberdink, 06 22 98 94 95 / janjacob.hilberdink@kennispoortdrenthe.nl

Afspraak?
Het is momenteel niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken met één van onze innovatieadviseurs. Wilt u een online afspraak maken? Stuur een mail of bel. Dan nemen wij contact met u op. In overleg bepalen we samen hoe en wanneer de afspraak plaats zal vinden (bijv. telefonisch of via video bellen). Wij passen ons zo veel mogelijk aan.

Evenementen
Door alle omstandigheden is de agenda van Kennispoort Drenthe tot en met 1 juni opgeschort. Evenementen die gepland stonden voor 1 juni worden geschrapt of op een later moment worden ingehaald. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Ondernemers
Voor meer informatie over het coronavirus voor ondernemers verwijzen wij u naar de volgende websites:
MKB Nederland
RVO
Rijksoverheid
Rijksoverheid – veelgestelde vragen
Rijksoverheid – vraag en antwoord
KVK – regelingen
KVK – veelgestelde vragen
Belastingdienst – mogelijkheden uitstel betaling

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Schroom niet om vragen te stellen! Wij wensen iedereen veel sterkte de komende weken.

Team Kennispoort Drenthe

Kennispoort Drenthe