Masterclass (Online) Marketing

23-10-18, 15:30 uur tot 18:00 uur.
Locatie: Ondernemershotel De Compaen, De Vos van Steenwijklaan 75, 7902 NP Hoogeveen

Bent u met uw bedrijf actief bezig met de marketing? Doet u dit on- of offline?  Wist u dat in de huidige tijd online en offline marketing aan elkaar verbonden zijn? Wilt u weten wat u op online gebied nog meer met uw onderneming kan? Tijdens de masterclass (online) Marketing gaan wij samen met onze sprekers u laten zien wat u online, maar ook offline kan ondernemen om ‘nog’ meer succes te behalen. Ons doel is om samen met onze sprekers u als ondernemer te inspireren om met thema (online) marketing aan de slag te gaan.

Sprekers

Onze eerste spreker Arend Hofsink van de Onderzoekfabriek gaat u op interactieve wijze uitleggen hoe u een klantreis ontwikkeld. Wilt u alvast weten wat Arend met zijn bedrijf doet? Bekijk de video hieronder!

Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe de verkoop via social media vergroot kan worden. Saya van den Boezem geeft tijdens de masterclass inzicht hoe je hier mee aan de slag kan gaan. Dit doet ze door leuke weetjes, trends en de nieuwste ontwikkeling in eenvoudige woorden toe te lichten.

Videomarketing is tegenwoordig niet meer weg te denken in je bestaande promotie. Filmmaker Thomas Nauw van CFX Squad verteld kort over zijn toewijding bij het maken van video content. Thomas heeft met zijn YouTubekanaal al meer dan 2 miljoen views en heeft bedrijven zoals Disney, Trust International en Ubisoft aan zich weten te binden.

Schrijf u gratis in voor onze masterclass op 23 oktober 2018. De Masterclass vindt dit maal plaats bij ‘Ondernemershotel de Compaen’.

Programma

15:30 uur  : Inloop
16:00 uur : Opening Masterclass
16:15 uur : Arend Hofsink  – Directeur en Customer Experience (klantbeleving / klantreis) adviseur bij de Onderzoekfabriek
17:00 uur : Saya van den Boezem – Online Marketeer bij NHL Stenden Hogeschool
17:45 uur :  Pitch van Thomas Nauw van CFX Squad over het ontwikkelen van videomarketing
18:00 uur : Afsluiting met eenvoudige maaltijd

 

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe