Ook in 2020 het ondernemersspreekuur in Emmen

Ondernemersspreekuur Growing Emmen

Voor antwoorden die u op internet niet vindt.

Ook in 2020 heten wij ondernemers van harte welkom tijdens het ondernemersspreekuur in Emmen. 

Als startend ondernemer wilt u misschien meer weten over het opzetten van een boekhouding, het maken van algemene voorwaarden of over hoe u klanten vindt en bindt. Als u al een aantal jaren onderneemt wilt u misschien meer weten over financieringen, subsidiemogelijkheden, exporteren of over personeel. Kom dan naar het gratis ondernemersspreekuur op elke donderdagochtend bij Growing Emmen (Baander 4) tussen 9 en 10 uur. Het ondernemersspreekuur-team staat voor u klaar!

Gratis
Een vraag stellen aan het ondernemersspreekuur-team kost niets. De antwoorden zullen in veel gevallen ook gratis zijn. Als er wel kosten aan het antwoord verbonden zijn, bijvoorbeeld omdat uw vraag meer tijd in beslag neemt of nader uitgezocht moet worden, zal dit van te voren duidelijk met u worden gecommuniceerd en is er altijd de keuze af te zien van de dienstverlening.

Samenwerking
Het ondernemersspreekuur is een samenwerking tussen Growing Emmen, Rabobank Emmen, Yspeert Advocaten, Kennispoort Drenthe, Gemeente Emmen en de OndernemersFabriek Drenthe. Deze partijen hebben gezien dat er een gebrek aan (kosteloze) informatievoorziening is voor ondernemers met specifieke vragen, en hebben besloten hun kennis op deze manier kosteloos aan ondernemers ter beschikking te stellen.

Aanmelden
Het ondernemersspreekuur heeft een vrij inloop. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Kennispoort Drenthe