26 NOVEMBER | Screw Up Tuesday! – Ik Ben Drents Ondernemer

26-11-19, 15.00 - 17.30 uur.
Locatie: De loods van Elpine - Westerbroeken 1, Elp.

Groeien en innoveren kan niet zonder fouten maken. Als het goed is, leert u van fouten maken. Daarbij wordt uw product, dienst of uzelf als professional er beter van. Toch is fouten maken altijd een beetje taboe. Dat taboe gaan we tackelen tijdens Screw-up Tuesday! Ondernemersfabriek Drenthe en Ik Ben Drents Ondernemer organiseren samen dit event dat geheel in het teken staat van de waarde van mislukkingen.

We reizen op 8 oktober af naar een bijzonder locatie: de loods van Elpine in Elp, in het hart van Drenthe. Janneke Hadders (DACOM) en Maarten Overeem (Idee 101, Cleverdesk) vertellen over de fouten die zij hebben gemaakt bij het ondernemen en wat deze fouten ze heeft gebracht. Ook gaan we o.l.v. Johannes Postema van Screw-up in op de waarde van fouten en waarom u zich vooral niet moet laten tegenhouden door de kans op mislukking. Aan het eind van de bijeenkomst loopt alles in de soep, want Dick Oosterwijk van Elpine gaat voor ons koken.

Programma
15:00    Ontvangst
15:30    Welkom
15:45     Janneke Hadders
16:00    Maarten Overeem
16:15     De theorie van ‘screwing up’ en wat je van fouten kunt leren
16:30    Discussie in kleine groepen
17:30    Borrel en soep

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis maar wel verplicht. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Aanmelden kan via de website van Ik Ben Drents Ondernemer.

< Terug naar agenda

Kennispoort Drenthe