BMTEC gaat groeien van startup naar scale-up!

Met het juiste idee, op het juiste tijdstip, op de juiste plaats. Dat is wat er met BMTEC aan de hand lijkt te zijn. BMTEC gaat namelijk groeien van start-up naar scale-up. Het bedrijf van Bakschik Martirosian bewerkt kunststoffen met hoge precisie tot het product dat zijn opdrachtgevers wensen. Of het nu lasersnijden, lasergraveren, warm-buigen betreft Bakschik heeft vanuit zijn opleiding en ervaring alle benodigde kennis in huis. Hij kan hierdoor tot op de hoogste kwaliteitsniveaus meespelen in de markt. De sympathieke, bebaarde, jongeman heeft altijd een aanstekelijke glimlach op zijn gezicht. Wij snappen ook wel waarom. Vanaf het begin (ca. 2 jaar geleden) gaat het hem voor de wind. Door middel van een goede motivatie en hard werken heeft hij uitzonderlijk mooie resultaten behaald. Resultaten waar de meeste ondernemers alleen maar van kunnen dromen! (een schoolvoorbeeld van exponentiële groei). Hij is momenteel druk bezig van zijn startup een scale-up te maken.

Drentse Startup 2017

Dat harde werken leverde hem dit jaar de titel “Drentse Start-up 2017” op. Een mooi stukje erkenning voor zijn grote inspanningen. Zelf ziet Bakschik deze titel als een mooi startschot naar “het echte werk”. Er komen medewerkers in dienst voor meer “handjes aan de machines”. Bakshik gaat een groter bedrijfspand huren, het machinepark uitbreiden. Er wordt ook geïnvesteerd in automatisering. Één groot spannend avontuur! Kennispoort Drenthe mag hem daarbij helpen.

Wilt u groeien met uw bedrijf? Wij helpen u graag

Bij ons is veel kennis en ondernemerservaring aanwezig die hij als startup goed kan gebruiken en omdat wij volledig onafhankelijk zijn (wij proberen hem immers geen dienst te verkopen) is het voor hem makkelijker op ons te vertrouwen. We zijn soms klankbord en sparringpartner, soms financieel adviseur en mocht er wat technische kennis nodig zijn dan weten we die in ons partnernetwerk te vinden.

Een onderneming gaat door de jaren heen door vele fasen. Starten is daar één van, opschalen en doorgroeien is weer een hele andere fase (met veel nieuwe uitdagingen) en zijn er  “verkeersdrempels” op de weg naar succes waarbij Kennispoort kan helpen.. dan doen we dat graag!

Benieuwd of wij u kunnen helpen, neem dan eens contact op met een van onze innovatieadviseurs.

Wilt u in contact komen met Bakschik Martirosian van BMTEC. Zie voor meer informatie website BMTEC of bel 0591 – 78 54 54.

Bakschik Martirosian BMTEC

< Terug naar cases

Kennispoort Drenthe